5. výročná konferencia NEEBOR

25.08.2010 Prešov

Sieť NEEBOR Vás pozýva na 5. výročnú konferenciu NEEBOR. Tohtoročná konferencia sa uskutoční od 7. do 10. septembra 2010 v Prešove.
Každoročne NEEBOR organizuje výročnú konferenciu v inom regióne s cieľom diskutovať o špecifických otázkach, ktoré ovplyvňujú rozvoj regiónov, miest a obcí na východnej hranici EÚ. Tento rok sieť plánuje prepojiť inovačnú politiku a vonkajšie vzťahy EÚ. Témou výročnej konferencie je “Inovatívne regióny v kontexte východnej vonkajšej hranice EÚ. ”
Konferencia je štruktúrovaná do piatich tematických blokov venovaných výskumu, vývoju a inováciám a pohľadu na ne z perspektívy európskej, národnej, regionálnej, lokálnej, akademickej a podnikateľskej. Cieľom konferencie je prepojiť vzdialené oblasti, ktoré majú vysoký potenciál rozvoja či už pre členov NEEBOR alebo ich susedov.
Zároveň s programom výročnej konferencie sa pod patronátom rektora Prešovskej Univerzity, prof. René Matloviča, dňa 9. septembra 2010 uskutoční Okrúhly stôl pre univerzity východnej vonkajšej hranice EÚ.

Viac informácii o výročnej konferencii, program a registráciu nájdete na webstránke Agentúry regionálneho rozvoja PSK: http://www.arrpsk.sk.
 

Vyberte región

mark